ArtofPlay.ro – pentru părinții moderni

Trăim într-o lume în care schimbările sunt la tot pasul, lucru care nu este ușor nici măcar pentru adulți. Copiii, mai ales, trebuie sprijiniți în procesul de adaptare la toate aceste schimbări rapide, datorate avansului tehnologic și a altor factori care ne influențează pe toți.

Jocurile educative devin la Art of Play nu numai o metodă de învățare, ci și o oportunitate de a interacționa cu copilul tău, adulții fiind și ei implicați direct.

De ce să alegi Art of Play

Părinții vor beneficia la Art of Play de sprijinul unei echipe de profesioniști care au înțeles la timp faptul că viteza schimbărilor și avansul tehnologic care se întâmplă zi de zi cer alte metode de învățare, unele care să capteze atenția copiilor.

Astfel, Art of Play oferă o alternativă în educația copiilor, ajutându-i pe cei mici să facă față provocărilor vieții, să îi pregătească pe aceștia pentru viitor și să se reușească să se adapteze cât mai devreme.

Prin intermediul acestor metode alternative, jocuri gândite în așa fel încât părintele să își cunoască copilul, să îi descopere acestuia talentele, cei mici vor căpăta încredere în sine, în forțele proprii și vor avea acel curaj de care e nevoie în fața provocărilor.

Școala clasică nu mai este singurul mediu în care copiii pot învăța, iar părinții care conștientizează acest lucru la timp vor crește copii deschiși la provocări, copii care vor reuși să se integreze în societate.

Art of Play, de la părinți pentru părinți

Art of Play a apărut din dorința unor părinți de a le facilita copiilor accesul la educație în secolul vitezei. Jucăriile Art of Play sunt dedicate părinților care înțeleg cât de importantă este petrecerea unui timp de calitate în familie, importantă atât pentru dezvoltarea emoțională a celor mici, cât și pentru acea conexiune care trebuie să existe între părinți și copii.

Talentele care există în fiecare copil sunt descoperite și puse în valoare prin intermediul activităților educative realizate împreună cu părinții, care vor gusta din acele mici bucurii ale jocului și vor redeveni copii pentru câteva clipe.

Cui se adresează Art of Play

Art of Play se adresează părinților moderni care vor să contribuie la o dezvoltare frumoasă a celor mici și care înțeleg importanța metodelor alternative de învățare. Învățatul devine o activitate distractivă, una care le menține atenția copiilor și îi ajută să învețe lucruri despre propria persoană, astfel încât să aibă siguranță de sine.

Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*